irányt mutatunk

Blog
Az ADA Beauty kozmetikusoknak szóló OKJ képzéseket és továbbképzéseket nyújt. A feladatunk keretében ezeknek a szolgáltatásoknak a hatékony közvetítését kellett megoldanunk a célközönség felé. 

www.adabeauty.hu
Átadtunk egy koncert- és rendezvényfotózással foglalkozó fényképész weboldalát. A fő hangsúly a referenciát képező fotósorozatok látványos megjelenésén és a keresőbarát kialakításon volt.

www.szabogergo.hu
Aktuálissá vált, hogy frissítsük cégünk honlapját is, mivel folyamatosan alkalmazkodni kell a változó körülményekhez. Az új oldal felépítésében és programozásában figyelembe vettük az utóbbi évek népszerű trendjeit és innovatív megoldásait.

www.indikator.hu
Egy meglévő értékesítési folyamatot támogatunk az elkészült weboldallal. A termékek menedzselése egyedi fejlesztésű felületen történik. A dizájn az esztétikai követelményeken túl maximálisan támogatja a mobil eszközökön való megjelenést is.

www.hegeduvonok.hu
Egy budapesti grafológiai elemző tisztelt meg a bizalmával és kérte fel cégünket, hogy hozzunk létre az induló vállalkozásához weboldalt. A honlap kialakításánál fő szempont volt a letisztult és egyedi megjelenés.

www.agrafologus.hu
Egyre többen kezdik megismerni az Eskrima harcművészeti stílust. A kiemelt cél egy erős online jelenlét megalapozása. Az első lépésben a debreceni iskola oldalát készítettük el, majd az elkövetkező időszakban a többi weboldalukat is felújítjuk az egyesületnek.

www.eskrimadebrecen.hu
Szakmai előadást tartottunk Budapesten programozóknak. Bemutattuk az általunk is használt remek weboldal motort, ami már számos ügyfelünk honlapját működteti sikeresen. Az Impact Hub közösségi iroda biztosította a kreatív hangulatot.

3. Laravel Meetup
Örömmel adtuk át a budapesti Rusturizm utazási irodának az új honlapjukat! Több hónapnyi fejlesztést és konzultációt követően sikerült olyan oldalt készítenünk, ami maradéktalanul elnyerte az ügyfél és a látogatók tetszését is.

www.rusturizm.hu
Elkészültünk egy 5 dinamikusan növekedő céget magába foglaló cégcsoport honlapjával.

www.allin.hu
Egy meglévő ügyfelünk bízott meg minket arra a feladatra, hogy készítsük el a Berettyóújfaluban lévő állatorvosi rendelőjének új honlapját.

www.allatorvosberettyo.hu
A héten élesítettük egyik ügyfelünk vadonatúj weboldalát. A mai kornak megfelelően ez a honlap is reszponzív és rendelkezik egy könnyen használható adminisztrátori felülettel is.

www.debreceniszekhely.hu
A cégünknek jutott az a megtisztelő feladat, hogy elkészítsük a Villa Majolika honlapját. A bolt már több mint 13 éve működik Debrecen belvárosában. Egyedi és exkluzív ajándéktárgyak árusítására specializálódtak. Így a weboldalnak is ezt kellett tükröznie és megfelelő ízelítőt adnia a bolt széles kínálatáról.

www.villamajolika.hu
Neked is tudunk segíteni egy lendületes és stabil weboldal elkészítésével!
Debrecen vonzáskörzetében ingyenesen vállalunk személyes konzultációt.

Elégedett ügyfeleink

Cégek és magánszemélyek akik minket választottak.

Ügyfeleink

Innovatív megoldásaink

Szeretjük az új technológiákat használni.

Megoldásaink

Cégünk elérhetőségei

Keress fel minket bizalommal!

Kapcsolat